- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Lørdag den 1. februar – dagen før kyndelmisse, hvor halvdelen af vinteren er overstået – holdt Rækker Møllegaarden loppemarked. Der skal tjenes penge til driften, og et loppemarked er en god mulighed for at gøre en god handel, der støtter Møllegaarden.

Møllegaarden har tidligere indbudt til loppemarked én gang om måneden, men øger nu indsatsen og har valgt at afprøve et nyt koncept: At holde loppemarked hver lørdag fra februar til april!

Det var en bidende koldt 1. februar, men holdet bag Rækker Møllegaarden stillede op til en god handel – og gode ting var der at få fingre i!
Lars Fauerby – bedre kendt som ”krudt-karl” stillede beredvillig op til et interview med Portalen. Godt at møde ildsjæle! Lars kunne fortælle, at han og holdet på en god lørdag kunne sælge for 2-3.000 kr. Det er nok værd at gå efter!

Lokalarkivet, som Erik Fogh Rasmussen står i spidsen for, var også mødt op med en spændende billedserie fra Rækker Mølles spændende historie. Endnu en ildsjæl, der skabte varme på en kold februar-dag.
Billedserien, der stammede fra en guldgrubbe, der var blevet indleveret til lokalarkivet fra efterlevende efter lærer Jensen i forbindelse med hans fratræden, viste billeder, der nok kunne kalde minder frem hos Mads Vendelbo.

På trods af en bidende kulde lykkedes det de mange ildsjæle, der brænder for Møllegaarden, at videregive varme til en kold sjæl. En kop varm kaffe lunede og bragte taknemligheden frem over, at der er mennesker, der kender lokalhistorien og på trods af kulde og frost søger at bevare den.

Portalen ønsker held og lykke med det nye tiltag: Loppemarked hver lørdag fra februar til april! JH
Klik på et billede og se hele serien i fuld størrelse!

Sidst opdateret: 01-02-2014
Kalender
31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

02-04-2024 15:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

08-04-2024 19:00
Generalforsamling i Rk Mølle GUF
-----------------------------------

09-04-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

11-04-2024 18:00
Koncert i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

16-04-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
Design: MediaConnect