- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Velkommen til Luthersk Missions forening i Finderup

Hvad er Luthersk Missionsforening? (LM)

LM er en selvstændig landsdækkende forening, der arbejder på samme kristendoms-grundlag som den danske folkekirke.

LM har bibelen som grundlag for sine aktiviteter, og tror,  at bibelen er Guds ufejlbarlige ord, og i det har Gud vist os frelsens vej.

LM er en missionsforening. Derfor er det centrale i LM´s arbejde, at hjælpe mennesker til personlig tro på Jesus, både her hjemme i Danmark, men også i udlandet. Der arbejdes  blandt børn, unge og voksne.

LM er en forening, hvor langt de fleste opgaver udføres af frivillige, ulønnede medarbejdere, men der er dog en del ansatte missionærer og sekretærer.

LM er åben for alle, man skal ikke være medlemfor at deltage, alle er velkommen.

Hvad er Luthersk Mission i Finderup?

LM i Finderup er en flok mennesker, der samles ca. en gang om ugen, enten i missionshuset, hvor der kommer en taler, eller til studiekredse rundt i hjemmene. Derudover har vi forskellige festaftner, bl.a. med fællesspisning.

LM i Finderup ønsker gennem dets virke, at mennesker å komme til personlig tro på Jesus, og blive bevaret hos ham. men det sociale fællesskab spiller også en stor rolle.

LM i Finderup er for alle, og man skal ikke være medlem for for at være med.

LM i Finderup har til huse i missionshuset på Holstebrovej 109. Huset er fra 1876, men er løbende blevet restaureret. Der er lavet søndagsskolelokale ovenpå. Køkken og toilet er blevet tidsvarende, og sidst, i 2001, fik salen en omgang. Så vi har en dejlig sted at afvikle vore møder.

LM i Finderup er også for dig, du er hjertelig velkommen. Yderligere oplysninger på telf. 9736 1183

Missionshuset på Holstebrovej
Sidst opdateret: 20-11-2011
Kalender
Opslagstavlen
Design: MediaConnect