- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Indstillinger Til Rækker Mølle Prisen 2019

Bent Lassen, Finderup
BENT overtog forsamlingshuset i Finderup pr. 1. januar 2018! Siden har han lagt et enormt engagement og mange, mange timer i at gøre forsamlingshuset til et FÆLLES hus i Finderup!
Med stor fokus på, at Finderup og hele 4-kløver-området skal være et godt sted at bo og være, knokler BENT på med at få arrangementer, kurser og sponsorater til Finderup Forsamlingshus. Målet er, at det bliver ved at være et levende og tidssvarende sted at bruge for alle. Til gode for Finderup og hele pastoratet. Senest er LOF i gang med sprogundervisning i forsamlingshuset. En stor indsats af Bent

Hallens bestyrelse
Indstiller hallens bestyrelse for meget aktivt, at arbejde for at få bygget hal mere i området. Det har længe været tiltrængt pga. meget stor efterspørgsel efter flere haltimer. Det kræver en meget stor frivillig indsats at stable en ny hal på benene. Trods, til tider, politisk modstand,er der kæmpet ihærdigt videre, for at stable gode faciliteter til alle, der gerne vil have tid og plads til aktiviteter i hallen.

Berit Bollerup, Bølling
Berit har i mange år slidt og slæbt for Bøllings udvikling i blandt andet Bølling sogneforening. Berit har med stor ildhu sat aktiviteter i gang i Bølling, både for børnefamilier og andre aldersgrupper. Denne store indsats fra Berit er medvirkende til at gøre Bølling til et aktivt og attraktivt sted at bo.

Lene Bækgaard Plauborg
Hun er aktiv i både Borgerforeningen, Sommerskolen og Firkløver. Samtidig med, at hun flere gange har lavet mobilklip fra lokalsamfundet, som hun sender til TV-midts "mobilholdet"Desuden er Lene med i grupperådet hos Spejderne. Lene gør en stor indsats for lokalområdet.

 

Indstillinger til Forskønnelses-prisen 2019Rækker Mølle Sø

En unik forskønnelse af Rækker Mølle Sø, der er til gavn for alle sogne. Sø-terrassen og broen er anlagt i flot sammenhæng med naturen. Der er anvendt gode og langtidsholdbare materialer. Mange frivillige herunder Sædding Efterskole har været med til anlægningen af sø-terrassen og broen.

 

 

 

Holstebrovej 103A, Finderup, Erik Pedersen
En ejendom med et særdeles veludført haveanlæg. Haven består at flere haver i samme have med forskellige temaer. Et spændende og bemærkelsesværdigt haveanlæg.

 

  

 

Søvejen 37, Rækker Mølle, Robert Hansen
Total istandsat nedlagt ejendom. Ejendommen er blevet frilagt, således at den er gået fra nedlagt ejendom til en præsentabel by-ejendom. Renoveringen er foretaget med respekt for den oprindelige arkitektur.

Sidst opdateret: 15-08-2019
Kalender
14-08-2020 18:00
Grillaften
-----------------------------------

14-08-2020 19:00
Lerdueskydning
-----------------------------------

15-08-2020 17:00
Sognefest og Generalforsamling
-----------------------------------

16-08-2020 14:00
Søndagskaffe
-----------------------------------

24-08-2020 19:30
Generalforsamling
-----------------------------------

30-08-2020 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect