- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Raekkermoelle.dk / Brugerinfo
BRUGERINFO

Adresser:

Portalen har 3 adresser, du kan bruge:
www.rkmolle.dk, www.raekkermoelle.dk og www.rækkermølle.dk
OBS! Du kan kun bruge den sidste, hvis din browser har et plugin, der kan tyde æ,ø og å.
Peg og klik og download plugin (www.idnnow.com/)

BILLEDAFSNIT

MediaConnet har foretaget forandringer i afsnittene Billede og Billede og tekst. Forandringerne medfører nogle forbedringer.
Der er mulighed for at oprette klikbare billeder - d.v.s. miniaturebilleder, som brugeren kan få¨adgang til at se i fuld størrelse ved at klikke på dem (Se f.eks. Bølling sogneforenings hjemmeside om fisketuren).
Der er mulighed for at indsætte flere billeder i samme afsnit. Billederne vises side om side. Bemærk den samlede bredde på billederne må ikke overstige 400 px.
Jeg har bemærket at der er en fejl, som vil blive rettet hurtigst muligt. Hvis du vælger at indsætte et normalt billede i en bredde på 400 px, får du en fejlmeddelelse, der oplyser at du ikke må indsætte billeder med en bredde på mere end 200 px. Klik bare OK til fejlmeddelsen - billedet bliver heldigvis indsat i en bredde på 400.

Ved at klikke på linket, har du mulighed for at hente rettelsesblade til studiematerialet. Bladene ligger i Pdf- format, så du skal have en Pdf-reader, for at kunne se dem og skrive dem ud!

FEJL

PS! Hvis du opdager fejl, skal du meddele dem til webmaster, så sørger vi for at meddele dem til MediaConnect.

Hvis du ønsker en anden placering i portalen, skal du meddele dette til webmaster. Hvis du ønsker ændringer i navnet på det link, der viser hen til din side, skal du henvende dig til webmaster.

VINK!

Når man klikker ind på linket til din hjemmeside, kommer man til velkomstsiden. Den side er også din, og du bør skrive noget på den, så brugeren ikke kommer til en tom side og først skal klikke ude i menuen til venstre for at komme ind på foreningens/virksomhedens hjemmesider.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til webmaster - du finder oplysningerne på forsiden.

NY SIKKERHED

Slettede sider...
Vi har flere gange oplevet, at kunder er kommet til at slette sider ved en fejl. Det har vi nu gjort noget ved, og har implementeret en skrældespand i SiteConnect.

Hvis du kigger i menuen, vil du opdage, at der er kommet et nyt menupunkt der hedder Slettede sider. Det betyder, at når du sletter en side i SiteConnect, vil siden automatisk ryge ned under slettede sider.

Bliver sider der er slettet vist i menuen på min hjemmeside?
Hvis en side er slettet, og ligger under Slettede sider, vil siden ikke blive vist i menuen på hjemmesiden.
Hvordan slettes en side endegyldigt?
Du kan slette en side endegyldite, ved at bruge den normale slet-knap under afsnitsoversigten. Altså først ryger den i skrældespanden, derefter bliver den slettet endegyldigt. Hvis du ønsker at slette flere sider samtidig, skal du under Slettede sider, trykke på Tøm. Derefeter vil alt i skrældespanden blive slettet helt.
Hvordan genskaber jeg en side?
For at genskabe en side, der er slettet og ligger under Slette sider, vælger du siden du vil genskabe. Derefter vælger du Flyt side fra afsnitsoversigten, og vælger hvor siden skal flyttes hen (F.eks. Gør til hovedside).

MAIL-ADRESSER!

Der er nu mulighed for, at din forening/virksomhed kan få oprettet en mail-adresse på portalen.
Der er to muligheder:

  1. Du får en mailadresse med dit virksomhedsnavn eller foreningsnavn, som henviser til din private mail-adresse. Det er en nem måde, for det kræver ingen ændring i opsætningen af det postprogram du bruger (Outlook eller Outlook Expres). Post sendt til din forenings-/virksomhedsadresse videresendes automatisk til din private mailadresse, og du kan læse den dér.
  2. Du får en mailadresse med dit virksomhedsnavn eller foreningsnavn uden henvisning til din private mail-adresse. For at hente post fra portalens server, skal du ændre i opsætningen på Outlook eller Outlook Expres. (Ny postkonto).

Hvis din forening eller virksomhed ønsker en mail-adresse på portalen, skal du henvende dig til Webmaster.

Sidst opdateret: 26-12-2023
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect