- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Efterlysninger.

Måske har du billeder liggende her fra vores område, men ikke lige ved hvem personerne er eller hvor stedet er, så kan vi måske hjælpe på arkivet, eller her igennem denne side. Vi er jo også meget interesserede i at få lov til at få billeder, eller få lov at affottografere dem.

Vigtigt: få sat navn på de personer som det kan lade sig gøre, for jeres efterkommere har ikke spor ud af et billede uden navn og tilhørsforhold.

Nye efterlysninger.

Der er på det seneste kommet en del billeder ind som vi gerne vil have sat navne på og sted/tids bestemte, håber vi kan få hjælp fra jer derude.

Billederne er klikbare.

Der vil den næste tid komme mange flere billeder på.

Hvis du kan hjælpe, skriv til 4kloever_arkiv@hotmail.dk

KFUK Vinterlejr
Hvert år afholdt KFUM og KFUK vinterlejre for deres unge medlemmer. Området, som man kaldte 26. kreds, gik fra Hemmet og Sdr. Vium i syd, - måske også Bork, - og til Ørnhøj og Grønbjerg i nord. Så personerne på billedet kommer fra et større område. Her er der, tale om KFUK-ere. Kan nogen sætte navn på en eller flere personer, hører vi gerne fra jer.
Æresport
De to billeder med æresport er jo nok fra et bryllup eller sølvbryllup. På billedet opvartere, er personerne fra venstre Inga Dalgaard, Christen Vig, Frida Vig samt to ukendte. Er der nogen der kan kende de to ukendte??? hvor er billedet mon taget ???? højst sandsynligt et sted i Bølling og ca ii slutningen af 30- erne. Håber på hjælp.
GYMNASTKPIGER: Hvor er billedet mon taget, det må være i nærheden af Skjern da det er taget af fotograf Graversen, kan nogen mon kende nogle af personerne eller bygningen så hører vi gerne fra dig.

 

Webbmaster på denne side Erik Fogh Rasmussen.
Kommentarer til siden skriv til 4kloever_arkiv@hotmail.dkSidst opdateret: 22-03-2015
Kalender
21-10-2019 20:30
Håndbold
-----------------------------------

25-10-2019 09:30
Minihøjskoledag
-----------------------------------

27-10-2019 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

28-10-2019 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

29-10-2019 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

01-11-2019 19:00
Håndbold
Opslagstavlen
Cykelskur/halvtag
-----------------------------------

Cykeltrailer
Design: MediaConnect