- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Lørdag den 15. juni 2013 blev en mærkedag i Rækker Mølle bys 100 år lange historie. Med forretningslivet er det kun gået en vej – tilbage! For et par måneder siden måtte købmand, Ida Søndergaard kaste håndklædet i ringen og lukke købmandsbutikken. På et borgermøde arrangeret af Borgerfor-eningen nåede et udvalg frem til, at det ikke lod sig gøre at drive købmands-butik i Rækker Mølle; men så dukkede Rikke Lindeborg Lauridsen op med masser af gå-på-mod og vilje til at forsøge at gøre denne dom til skamme.
Rikke fik forhandlet en aftale på plads med Rækker Mølle Invest om leje af købmandsbutikken og dertil et lokalt håndslag på 150.000 kr. som garanti for at Supergros vil levere varer til vores købmand. I lørdags åbnede Rikke så dørene til købmandsbutikken, som hun har døbt: Rækker Mølle Købmand.

Kl. 7 åbnede hun og bød kunderne på kaffe, sodavand og brunsvier. Der var masser af varer på hylderne. Rikke har ansat Anka og Florin i butikken, og Anka havde travlt med at sætte prisskilte på hylderne. Frisk morgenbrød fra bageren i Skjern spredte en dejlig duft i den nyindrettede butik. Kasseapparatet er endnu ikke blevet installeret; men Rikke kan det der med hovedregning, så mens varerne trillede af sted på båndet lagde hun priser sammen ligeså hurtigt som elektronik kan gøre det.
En kunde spurgte Rikke, om der bliver bragt varer ud, og Rikke svarede bekræftende. Ikke blot regner Rikke med en varetur, men satser også på at hente de kunder, der ikke selv kan komme til købmand.

Der mangler endnu småting at få på plads. De 5 frysere er ikke fyldte, men det varer ikke længe, fortæller Rikke. Skiltningen på købmandsbygningen kommer på plads i næste uge, og Rikke håber på, at hun kan få aftaler på plads omkring pakkeindlevering og udlevering af receptmedicin.

Rikke ser smilende lyst på fremtiden og håber på, at borgerne i firkløveret vil lægge handel for mindst 4 millioner netto om året i hendes butik. Det skulle være indenfor rækkevidde, når man betænker, at omsætningen i 2012 var i omegnen af 7 millioner kr.

Der var flag i brunsvierne som udtryk for, at Rikke tror på, at borgerne i Rækker Mølle vil gøre deres – så klarer hun resten! Det var rart at være i købmandsbutikken igen - og som en kunde udtrykte det: Nu mærker vi, at vi har savnet et sted ikke blot til at gøre en god handel, men også til at styrke det sociale fællesskab i firkløveret.

Rækker Mølle Portalen ønsker Rikke hjertelig velkommen i lokalområdet og håber, at områdets beboere vil lade savnet af en købmand omsætte i handel hos Rækker Mølle Købmand.
JH

Sidst opdateret: 15-06-2013
Kalender
28-04-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

07-05-2024 19:30
ÅRSMØDE
-----------------------------------

07-05-2024 19:30
Årsmøde i Lokalarkivet
-----------------------------------

26-05-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect