- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Juletræstændingerne i Hanning og Bølling blev voldsomt generet af orkanen.

I Hanning startede arrangementet med Gudstjeneste i kirken, og planen var, at man efterfølgende skulle gå i fakkeltog til torvet i Hanning By. Det måtte opgives. Det ville ganske enkelt ikke være muligt at holde ild i faklerne, og dertil ville det være alt for farligt.
Da deltagerne nåede frem til torvet bød Hans Dalgaard velkommen, og selv om vinden ruskede faretruende i det høje juletræ, lykkedes det at få sunget et par sange og børnene talte ned fra 10 til 0. Tanken var at træet skulle tændes på 0. Det gik nu lidt galt med signaleringen i stormvejret, så tændingen kom på alt andet end 0. Men tændt blev træet, og deltagerne ilede til missionshuset, hvor der blev disket op med æbleskriver og kaffe og børnene fik en julekalender.

Det blev en særlig 1. søndag i advent i Hanning kirke. En ny alterdug, der er fremstille af Ruth Damgaard, blev taget i brug. Ruth Damgaard har kniplet den fine kant omkring dugen og brugt mange hundrede timer på arbejdet. Hun har fået hjælp til mønster og design fra en garvet knipler, Anne Scheby-Pedersen. Midlerne til indkøb af hørlærred og hørtråd er skænket af ”Aktiv-kassen”, der har virket på Tingager med aktiviteter om mandagen.

I Bølling begyndte juletræstændingen også med gudstjeneste i kirken. Det planlagte fakkeltog til torvet i Bølling måtte opgives pga. af stormvejret. Deltagerne ankom derfor tidligere end beregnet til juletræet på torvet, så der gik lidt tid, inden det lykkedes at finde frem til stikkontakten.
Jens Landting bød velkommen og deltagerne sang en julesang. Efterfølgende var der fællesspisning i Forsamlingshuset.

Klik og forstør!

Spisning i Forsamlingshuset
Der var samlet ca. 75 personer. Omkring en tredjedel var børn. En hyggelig aften, hvor vi fik julefrokost med risalamande, og hvor Berit Bollerup fortalte historie og underholdt. Det sluttede med at julemanden kom og delte juleslik ud.
Jens Landting
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse

Sidst opdateret: 01-12-2011
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect