- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Klik og forstør!
Julen er hjerternes fest!
Juleafslutning for Rækker Mølle Skolen i Hanning kirke.

Onsdag den 22. december holdt Rækker Mølle Skolen juleafslutning i Hanning kirke. I tindrende frost (-14 grader) gik eleverne den smukke tur gennem det sneklædte landskab til Hanning kirke og var fremme kl. 9.30.

Kirken var fuld til sidste plads – ja, udtræksbænkene måtte endda tages i brug. De mindste klasser sad forrest og de ældste bagerst. Gudstjenesten begyndte med fællessalmen: ”Du kom til vor runde jord” – en af de nye salmer i salmebogen. Og pastoren var nær blevet blæst omkuld, da alle elever satte i med at synge. Jo, man mærker, at sangen på ny har fået en plads på Rækker Mølle Skolen – takket være Tanna!
Traditionen tro skal eleverne høre en god julehistorie og i år blev det H. C. Andersens dejlige fortælling: Grantræet – og der blev lyttet!

Rækker Mølle Skolen har fået ansat en musiklærer, Tanna Kjær-Dona, som har oprettet et skolekor. Skolekoret medvirkede med to sange – begge forfattet af Tanna. Den første, ”Halleluja” har oprindelig tekst og melodi af Leonard Cohen, men Tanna har givet melodien en dejlig juletekst, der fortæller evangeliets glade budskab. Der var tre solister på sangen, som alle gjorde det godt. Den anden sang koret fremførte var ”Vintersang”, og den kunne ikke bare koret, men alle elever stemte i og sangen fyldte hver en krog af Hanning kirke.

Efterfølgende lyttede eleverne til juleevangeliet og bad Fadervor. Den sidste salme, der blev sunget var ”Nu tændes tusind julelys”. Afslutningsvis spillede kirkens organist ”Barn Jesus i en krybbe lå” med tekst af H. C. Andersen. Inden turen atter gik hjem til Rækker Mølle Skolen fik pastoren hilst på de mange elever og ønsket en glædelig jul.

En god oplevelse for alle og et fint vidnesbyrd om et godt samarbejde mellem skole og kirke, der er grund til at takke for.
JH
Klik på et billede og se hele serien!
Sidst opdateret: 22-12-2010
Kalender
11-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

25-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

08-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

22-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

06-05-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

20-05-2021 17:00
Aftensang
Opslagstavlen
Design: MediaConnect