- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Uhygge i Smuthullet
Som skolebestyrelsens udsendte mødte jeg op på Rækker Mølle Skolen torsdag den 31. oktober. Jeg havde hørt, at der skulle være en uhyggelig Halloween-fest i Smuthullet denne eftermiddag.

En trold mødte mig i døren, og straks blev jeg ført gennem et mørkt lokale kaldet: "Mumiens palads". Der hang alt muligt mærkeligt ned fra loftet og stak underlige ting ud af væggene. På et tidspunkt, hvor jeg koncentrerede mig om at komme ud af et stort spindelvæv, blev jeg pludselig overfaldet af et skrigende mumie - MEGET UHYGGELIG!!!
Efter med nød og næppe at have overlevet Mumiens palads, gik jeg ind i SFO'ens store rum. Her sad en stor flok børn samlet over dampende varm suppe kaldet: "Heksens minesuppe", der indeholdt uglegylp og troldens ørevoks. Lidt ulækkert lød det, men smagte meget godt. Til dessert var der slimkage med troldens friskplukkede bussemænd, som var grøn som troldesnot. Til at hjælpe med ar få alt denne spændende mad ned, serverede køkkenheksen frisktappet vampyrvand - troldetis af fineste slags samt kælderkold gift helt friskt fra tudsens hals. Maden blev serveret i det flot pyntede rum af hekse, trolde, mumier og en som engang havde været en ko.

Børnene var klædt ud efter alle kunstens regler, lige fra yndige prinsesser til skræmmende monstre. Inden det styrkende måltid havde SFO'ens børn været rundt på løb, hvor der havde løst opgaver, som var ganske væmmelige.
Det er nogle seje børn, som går i Smuthullet i Rækker Mølle, og jeg håber, at de alle sover godt i nat efter en uhyggelig eftermiddag. Dog er jeg lidt i tvivl om, om jeg får lukket et øje efter denne skræmmende oplevelse.
Birgit Dransfeldt
Klik på et billede og se serien i stor størrelse

Sidst opdateret: 06-11-2013
Kalender
11-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

25-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

08-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

22-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

06-05-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

20-05-2021 17:00
Aftensang
Opslagstavlen
Design: MediaConnect