- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Åbent hus på Rækker Mølle Skole

Onsdag den 21-3-2012 var der åbent hus på Rækker Mølle Skole, hvor forældrene til skolens elever havde mulighed for at følge hverdagen på skolen.
Solen strålede klar på himlen fra morgenstunden og dannebrog vejrede i skolen flagstang for at byde forældrene velkommen til skolen.

Jeg havde fornøjelsen af at skulle følge min datter i 1. klasse, hvor ugens emne var huse. I dansk skulle børnene klippe huse ud af papir, herefter skulle de farves og der skule skrives på dem hvilken type hus det var. Når man går i 1. klasse kan det godt være en stor udfordring at finde ud hvad det er for nogle snippe man skal komme lim på for at huset bliver samlet rigtig, her fik vi forældre en herlig chance for at hjælpe børnene og lære klassekammeraterne bedre at kende.

I frikvarteret bød skolen på kaffe til de fremmødte forældre og Skoleleder Torben fortalte om skolen lige nu.

Da klokken ringede ind, var det til matematik og Anette fortalte børnene om forskellige huse. Eleverne deltog aktiv i debatten om husene, som Anette viste på tavlen, var store eller små, nye eller gamle og meget andet.

Sidste time denne onsdag var musik, og da Tanna kom for at hente 1 klasse til timen, blev de bedt om at stille op på række og sige som en fisk, til stor undren for mig, men jeg fandt hurtig ud af hvorfor. Når man siger som en fisk kommer der ikke særlig meget lyd ud af munden, men man skal stadig koncentrere sig for at gøre det og derved kom elever i ro til musiklokalet. Da Tanna satte sig til klaveret kan I tro at børnene sang med og det var en fornøjelse at høre.

Jeg listede dog fra timen for at smugkikke ned til 6 klasse som øvede på Ronja Røverdatter i skolens gymnastiksal, og her var alle fuld gang med at lære replikker og sange.

Det var en dejlig dag på skolen hvor jeg fik en god indsigt i min barns skoledag,

Birgit Dransfeldt
Skolebestyrrelsen
Klik på et billede og se serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 28-03-2012
Kalender
25-02-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

11-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

25-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

08-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

22-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

06-05-2021 17:00
Aftensang
Opslagstavlen
Design: MediaConnect