- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Smuthullet til FGP

Smuthullet (Rækker Mølles SFO) var til FGP i Skjern tirsdag den 4. juni. I forbindelse med Skjern Festuge blev der afholdt en konkurrence mellem alle SFO i postnr. 6900 området, om at fremføre en kendt sang og lave sceneshow til.

En stor flok piger fra Rækker Mølle tog tirsdag eftermiddag bussen til Skjern for at vise, hvad de havde øvet på hjemme i SFO. Efter en vellykket generalprøve blev de sidste detaljer pusset af - og klar var de skønne piger i ens hvide T-shirts med skriften ”Smuthullets seje piger”. Alle havde fået lavet krøller i håret.

Teltet på banegårdspladsen fyldtes nu af forældre og andre festugedeltager, og pigerne fulgte spændt de andre deltagere i showet. Kreativiteten i områdets mange SFO var stor, og det var nogle flotte sceneshows, der blev vist for de 3 dommere.

Dommerpanelet bestod af en repræsentant fra Handelstandsforeningen, lederen af balletskolen samt Pixeline fra Vestjysk bank.
Så blev det Smuthullets tur til at indtage scenen, og den blev fyldt ud til bristepunktet af glade piger, som sang ”Ingen som dig” - og alle sang med og lavede de flotte trin, som var indøvet hjemmefra. En flot helhed, som fik meget ros fra dommerne.

En flok voksne fra de deltagende SFO’er ville også gerne på scene og stillede op med en supersjov udgave af ”Gangnam style”. Dommerne var dog ikke så begejstret for dem, så de kom desværre ikke i betragtning til at vinde. Desværre løb Smuthullet ikke af med førstepræmien, som var en bowlingtur med børnemiddag for hele holdet; men de fik en flot andenplads sammen med resten af deltagerne!

Afslutningen på eftermiddagen var flot, idet alle deltagere stod på scenen og sang fællessangen fra DR’s populære MGP. De var iført flotte sorte festuge-Tshirt. Pigerne fra Rækker Mølle kunne sammen med deres stolte forældre tage hjem med en stor oplevelse rigere.
Birgit Dransfeldt
Sidst opdateret: 15-06-2013
Kalender
11-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

25-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

08-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

22-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

06-05-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

20-05-2021 17:00
Aftensang
Opslagstavlen
Design: MediaConnect