- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

JULEKONCERT PÅ RÆKKER MØLLE SKOLEN

Rækker Mølle Skolens musikundervisning er de senere år rykket op i masterclass takket være skolens dygtige musiklærer, Tanna.

En stolt skoleleder, Torben Svendsen kunne den 13. december kl. 19 byde velkommen til julekoncert i skolens samlingssal. Torben Svendsen glædede sig over det store fremmøde - der var så mange, at nogle måtte nøjes med en ståplads. Torben havde givetvis lyst til at sige lidt om de store renoveringsplaner, der snart skal realiseres, og som sikkert vil medføre bedre faciliteter til større arrangementer, men han undlod at fortælle om det. Han glædede sig i stedet over den ”nye tradition” med at indbyde til julekoncert. Koncerten, der engagerede alle skolens 171 elever er et fint vindue ud til forældrekredsen, som viser, at der virkelig arbejdes med at give eleverne en glæde ved at synge og spille.

Koncerten indledtes med fællessangen: "Der er noget i luften."
3. klasse opførte herefter: ”Decembersangen”, og der var fuld gang i julemandens værksted.
Herefter var det 0. klasse, der sang: ”På loftet sidder nissen”.
1. klasse sang: ”Vi er på vej til dig, julemand”.
I 4. klasse havde alle elever modtaget undervisning i guitarspil, og de spillede en ”guitar-stafet” til ”Glade jul”. Forældrene sang til de bløde guitartoner, og det blev en ganske stemningsfuld oplevelse.
Tanna introducerede herefter lærerkoret KiMaTaTri. De mødes hvor torsdag morgen og øver sammen. De sang: ”Hver gang det bliver vinter” og høstede et stort bifald.
2. klasse opførte sangen ”På loftet sidder nissen” som et flot udstyrsstykke. Den gamle nissefar, der skulle tænde kalenderlyset og sætte løjerne i gang måtte indrømme, at han havde svært ved at finde ”lunten” på kalenderlyset. Nissefar, der skulle holder rotterne fra grøden optrådte med stor indlevelse og myndighed.
6. klasse sang ”Twelve days of chistmas”.
Herefter sang skolens kor to sange: ”Jul i Valhal” og ”En stjerne skinner i nat”. Karoline spillede smukt til på horn.
Som et nyt tiltag var Kirkekoret inviteret med til koncerten. De sang ”The virgin Mary had a baby boy”, og sluttede sig sammen med skolekoret i Ingemanns ”Dejlig er jorden”.

Torben Svendsen rundede koncerten af med at takke de medvirkende og rettede en særlig tak til skolens musiklære, Tanna. Efter koncerten blev der budt på æbleskiver, og arrangementet sluttede i skolens gymnastiksal, hvor 5. klasse gik Luciaoptog.
En stemningsfuld julekoncert, der viste, at musiklivet har det rigtig godt på Rækker Mølle Skolen.
JH
Klik på et billede og se hele serien!

Klik og forstør!
Sidst opdateret: 18-12-2012
Kalender
25-02-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

11-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

25-03-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

08-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

22-04-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

06-05-2021 17:00
Aftensang
Opslagstavlen
Design: MediaConnect