- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Indvielse af Rækker Mølle skolen

Klokken nærmer sig 16 den 23. oktober, og der bliver længere og længere mellem de ledige pladser på P-pladsen foran Rækker Mølle skolen. Inden døre breder der sig en festlig stemning. Så snart man træder ind af døren, står der elever klar i flotte grønne trøjer, med titlen ”Rundviser” skrevet henover brystet. Hjemmevant og øvet guider de gæsterne rundt på skolen i små grupper. Der bliver kigget i alle hjørner og det er tydeligt, at eleverne er stolte af deres flotte ”nye” skole og gerne vil fortælle om den. Tidligere elever og forældre lægger mærke til de mange fornyelser, og hvordan man har gjort sig umage med at få lys ind i selv de inderste kroge. Skolen er både genkendelig og ny på samme tid og det må siges at være en præstation i sig selv.

Efterhånden begynder folk at samles i den dejlig store og lyse samlingssal, hvor man venter på festens højdepunkt. Skoleleder Torben Svendsen træder op på scenen og byder velkommen til alle fremmødte og retter en stor tak til Ringkøbing-Skjern kommune og byrådet for at bevilge de mange penge til renoveringen af skolen. I sin lille tale fortæller han, at de mange udfordringer ombygningen har givet til bestyrelse, ansatte og elever gennem mange måneder, er blevet mødt med en positiv indstilling, især af eleverne.

Derefter kommer formanden for tryllestaven på scenen for at overrække en gave til skolen. Det er et flot maleri, som i fin symbolik udtrykker firkløverets samhørighed med skolen i dens hverdag. Et flot billede, der fortjener en i øjnefaldene plads på skolen.

Tidspunktet er nu inde, til at skoleleder Torben Svendsen kan byde velkommen til festens hovedaktør, Jacob Rising. Han indtager scenen uden tøven og det er tydeligt at stemningen stiger. Han vil afsløre nogle af hemmelighederne bag Gepetto News, mod at alle tilstedeværende lover ikke at fortælle det videre. Det lover alle og så går det løs.

Krydret med mange morsomheder og jokes, forklarer Jacob Rising, hvordan der snydes med alt på TV, og vi får en kort introduktion i, hvordan man fremstiller og styrer dukker til Gepetto News.

Som afslutning på eftermiddagen retter skoleleder Torben Svendsen en tak til alle fremmødte og lover, at alle som har lyst kan få en autograf og en selfie med Jacob Rising. Det var der mange, der gerne ville og det vides ikke i skrivende stund, om Jacob Rising har forladt Rækker Mølle skolen.

Med nogle festlige timer er Rækker Mølle Skolen nu indviet og fremstår som en topmoderne skole, der med fremsynet indretning har fremtiden for sig.
Tekst og billeder: Preben Skov Jensen

Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 25-10-2014
Kalender
06-05-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

20-05-2021 17:00
Aftensang
-----------------------------------

03-06-2021 18:00
Fisketur
-----------------------------------

06-08-2021 19:30
Riffelskydning
-----------------------------------

13-08-2021 19:00
Lerdueskydning
-----------------------------------

18-08-2021 18:00
Generalforsamling
Opslagstavlen
Design: MediaConnect